Buitenzonwering

Knikarmschermen zijn zonneschermen die worden toegepast voor het terras. Ze hebben een dubbele zonwerende functie. Ten eerste om de zon uit de woning te weren en ten tweede om schaduw te creëren op het terras. Hierdoor kan men op het terras uit de zon zitten.

Het brede assortiment zonneschermen biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken die nagenoeg aansluit bij uw eigen wensen waaronder de verschillende soorten doeken. Vele opties zijn mogelijk. Onze zonneschermen kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van zonnecellen, windmeters en automatische bediening

Knikarmschermen worden in vele uitvoeringen aangeboden. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen “lichte schermen” en “zware schermen”. In deze onderverdeling zijn er “open” en “gesloten” (cassette)systemen. Lichte schermen zijn uitvoeringen die worden gemonteerd op twee punten. De zwaardere schermen worden op meerdere punten gemonteerd. De afmeting van het scherm bepaalt enigszins voor welke uitvoering gekozen kan worden.

Merken

Het uitvalscherm is een ideale oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm door te lopen of te zitten. Ook zijn uitvalschermen bij uitstek geschikt als zonwering voor balkons of als aanvulling op knikarmschermen op hogere verdiepingen. De armen van het uitvalscherm worden op de muur gemonteerd en steunen naar voren. Ze kunnen door het scharnierpunt op de arm verder zakken dan 90 graden. Dit garandeert een optimale zonwering bij een laagstaande zon.

Uitvalschermen worden standaard uitgevoerd met een bandbediening in combinatie met vaste armen. Deze armen vallen door hun eigen gewicht naar beneden. Elektrische bediening is ook mogelijk.

Ook uitvalschermen kunnen worden voorzien van zonnecellen, windmeters en automatische bediening.

Merken

Screens zijn licht van gewicht en daarom bijna overal toepasbaar. Met screens bereikt u een optimale zonwering doordat de lichtopening geheel wordt afgedekt en doordat het speciale doek (glasvezeldoek) circa 70% tot 80% van de warmte weert.

Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Hierdoor kunt u bijna ongehinderd naar buiten kijken.

Dankzij de zijgeleiders kunnen de screens tijdens uw afwezigheid gewoon uitstaan. Weersinvloeden hebben weinig vat op screens omdat aluminium en glasvezeldoek hiertegen goed bestand zijn.

Standaard worden de screens uitgevoerd mat een band- of koordbediening. Dit kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Verder zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden.

  • Monocommandobediening (slingerbediening)
  • Staaldraadbediening
  • Elektrischebediening

Merken

Een markies is de meest traditionele zonwering. Het van oudsher toegepaste product heeft zijn charme behouden en wordt op veel plaatsen toegepast. Het grote voordeel van een markies, ten opzichte van de andere typen zonwering, is dat bij een markies de zijkant dicht is. Dit voorkomt dat hinderlijke zonnestralen door de zijkant heenkomen.

Markiezen vormen een heuse verfraaiing van uw bedrijf of uw woning. Markiezen dienen vaak ook als reclame-uiting voor uw bedrijf. Markiezen zijn leverbaar in diverse vormen, soorten en maten. Ook heeft u een ruime keuze voor wat betreft het soort doek waarmee u uw markies kan laten bekleden.

Standaard worden de markiezen uitgevoerd met een koordbediening. Dit kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Elektrische bediening is ook mogelijk. Markiezen zijn er in twee basis uitvoeringen:

  • Aluminium markies (frame van aluminium)
  • Houten markies (frame van hout)

Het voordeel van aluminium is de grote duurzaamheid. Hout heeft een meer romantische uitstraling.

Merken

Rolluiken geven een extra dimensie aan uw woning of bedrijf. Naast aspecten als privacy en veiligheid zorgen rolluiken ook voor isolering van warmte en zijn daardoor energiebesparend in de winter en hittewerend in de zomer

De betere rolluiken zijn gemaakt van overwoestbaar aluminium, dubbelwandig en gevuld met polyurethaanschuim dat voor extra isolatie en stabiliteit zorgt.

Standaard zijn de rolluiken uitgevoerd met een band-, koord of slingerbediening. De meeste rolluiken kunnen ook geleverd worden met een elektrische motor en afstandbediening. Vanuit de bovenbak rolt het rolluik via geleiders naar beneden. Mocht het rolluik onderweg hindernissen tegenkomen, dan schakelt de motor automatisch uit. U kunt met behulp van een tijdschakelaar het rolluik ook laten sluiten op tijden dat u niet aanwezig bent.

Rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Merken

Sorry! Wij hebben hier nog geen omschrijving voor gemaakt. Dit zal z.s.m. gebeuren.

Wilt u meer weten over dit product, neem dan contact op via het contact formulier of geef ons even een belletje.

Merken

Scroll naar top