Binnenzonwering

Rolgordijnen zijn zowel toepasbaar voor zonwering als raamdecoratie.

Het is een type zonwering dat door een eenvoudige kettingbediening te openen en te sluiten is. Rolgordijnen kunnen worden voorzien van een schulprand en deze zijn er in diverse uitvoeringen.

Rolgordijnen zijn in verschillende soorten leverbaar, verduisterend, transparant, semi transparant, effen en met dessin.

Merken

Deze vorm van zonwering is de meest flexibele raambekleding voor optimale zonwering en aangepaste lichtregeling door het traploos tuimelen van de lamellen.

Een jaloezie zorgt voor een maximale verspreiding van het natuurlijk licht, terwijl hinderlijke schittering wordt voorkomen.

Jaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen waaronder aluminium, kunstof en hout.

Merken

Paneelgordijnen zijn heel stijlvol voor schuifpuien, openslaande deuren en voor grote, hoge ramen. Het grootse effect dat een paneelgordijn creëert voor je raam is sensationeel.

Paneelgordijnen zijn zoveel meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn namelijk ook heel geschikt om op een eigentijdse, speelse manier één ruimte op te delen in twee. Met een paneelgordijn als roomdivider tussen hal en garderobe blijven jassen en schoenen buiten zicht, als je keuken en woonkamer scheidt kun je de afwas na een feestje gerust een keer op het aanrecht laten staan. En wil je niet meteen in een open kast kunnen kijken? Ook hiervoor is gebruik van een paneelgordijn de ideale oplossing.

Je kunt zelf jouw unieke paneelgordijn samenstellen, door verschillende paneelstoffen en/of kleuren in één paneelgordijn te combineren. Helemaal naar jouw wens. Laat je verrassen door het uitgebreide en gevarieerde stoffenaanbod van de paneelgordijnen collectie. Met een fris bloemendessin is het elke dag lente, met sprankelende kleuren is het elke dag feest. En een natuurlijk tintje zorgt voor een oase van rust in huis. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.

Merken

Scroll naar top